over ons

actuarieel, fiscaal

én juridisch pensioenadvies

hbconpensioen consultancy

Over ons

hbcon pensioen consultancy is een landelijk werkend pensioenadviesbureau. Bij ons kunt u terecht voor actuarieel, fiscaal én juridisch pensioenadvies. Wij adviseren zowel op het gebied van individuele als collectieve pensioenen.

 

Pensioen is een uiterst complex vakgebied met veel valkuilen en obstakels. Optimalisatie van pensioenregelingen, zorgen voor een maximaal pensioenresultaat maar ook kostenbesparingen en versobering van pensioenregelingen vragen om adequate advisering. Hiermee wordt op korte en lange termijn aanzienlijk in pensioenkosten bespaard.

 

Door de vele recente en nog komende wetswijzigingen op het gebied van oudedagsvoorzieningen ontstaat er een sterke toename van de vraag naar goed en deskundig advies. Wij kunnen u bij alle, al dan niet complexe, pensioenvraagstukken van dienst zijn.

 

hbcon pensioen consultancy is een volledig onafhankelijk pensioenadviesbureau en heeft geen enkele binding met verzekeraars of financiële instellingen.

 

Onze werkzaamheden worden uitsluitend op declaratiebasis verricht. Hierbij worden slechts de daadwerkelijk gemaakte uren in rekening gebracht. Voor diverse standaardberekeningen hanteren wij concurrerende lage standaardtarieven. Deze tarieven kunnen wij op verzoek toezenden.

 

Naast pensioenadvies zijn wij ook gespecialiseerd in het geven van cursussen, lezingen, presentaties en seminars. Sinds de woekerpolis en woekerpensioenaffaire is er steeds meer behoefte aan een pensioencheck of uitgebreide analyse van de bestaande pensioenregeling. Ook hiervoor kunnen wij uiteraard vooraf een prijsopgaaf verstrekken.

 

Onze consultants zijn deskundig, ervaren, integer en voeren uw opdracht efficiënt, effectief en vakkundig uit. Om continuïteit en hoge kwaliteit te garanderen werken wij enkel met gecertificeerde actuarissen, actuarieel rekenaars, pensioenfiscalisten en pensioenjuristen. De consultants die uw pensioenvraagstukken behandelen zijn onder meer lid van de Vereniging van Pensioenjuristen (VvPJ).

Copyright © 2000-2018 hbcon pensioen consultancy Alle rechten voorbehouden